www.tomtebo.eu Internet sedan 20060521

Tomtebobarnen - Uställare och Hantverkare

 

Tomtebo
Kultur i Tiomilaskogen
Uggelbo
Helges
Bystugan
Tjärn
Tomtebobarnen
Sagostigen
Karta
Porslinsdockor
Kontakta oss
Gästboken

Asta johansson, Andersviksberg


Asta ställer ut porslinsdockor i mängder. Flera av dockorna har vunnit utmärkelser på utställningar både i USA och Schweiz.


Strax bakom knutet startar den omtalade sagostigen där alla små dockor och djur är handgjorda från grunden. Från att gjuta porslinet eller keramiken till att måla och sy kläderna. Här hittar man Snövit och dvärgarna, Putte i blåbärs- skogen och givetvis både tomtar och troll.Passa på att hälsa på Dvärggetterna med deras små bockarna Bruse. Nytillskott är fåren Labolina, Esmeralda och Roooger.

 

Ramona Johansson, Uppsälje


Hantverk både smått och stort. Även produkter från den egna butiken Elmoria i Vansbro. Ett eldorado för oss som inte kan låta bli att måla, sy, klippa och klistra.

  

Rosita Elovssson, Yttermalung


Tusenkonstnär. Gjuter och målar keramik, målar vackra välkommenskyltar på tegelpannor och syr i skinn. En och annan bil har även blivit invändigt renoverad i klädsel av Rosita. Fixar allt hon tar för sig.

 

Marita Johansson, Malung


Maritas Hobbykeramik i Malung. Härifrån kommer flera av figurerna från sagostigen. Det är bara att besöka butiken eller passa på att handla under kulturdagarna och börja måla på den egna sagostigen. I butiken finns mycket mer än bara keramik. Välkomna!

  

 
 

Copyright(c) 2004
Senast uppdaterad
2011-06-21 23:20